Mauro Icardi: Galatasaray’ın rekortmen golcüsü Beşiktaş maçında sakatlandı

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, iki gol attığı Beşiktaş maçından sonra stadı sekerek terk etti.

Maçın son anlarında ceza sahası içinde topa vurmak için hamle yapan Arjantinli oyuncu, Rachid Ghezzal’in topuğuna vurmasıyla acı içinde kalmıştı. Galatasaray cephesi, bu pozisyon için penaltı kararı beklemişti, ancak hakem Halil Umut Meler ve VAR odası pozisyonun temiz olduğuna karar verdi.

Fotoğraf: AA

Sonrasında oyuna devam eden Icardi, maçın bitiş düdüğüyle birlikte kendisini yere bıraktı. Takım doktoru Yener İnce ve takım arkadaşlarının desteğiyle ayağa kalkan Icardi’nin, stattan ayrılırken sekerek yürüdüğü ve sağ ayağının üzerine tam olarak basamadığı görüldü.

Salı günü oynanacak Bayern Münih maçı öncesinde Icardi’nin sakatlığı sarı kırmızılı cephede endişe yarattı.

OKAN BURUK’TAN ICARDI AÇIKLAMASI

Karşılaşmanın ardından Icardi’nin durumu sorulan Okan Buruk, şu ifadeleri kullandı:

“Mauro Icardi’nin topuğunda bir ağrı vardı. Kenarda bandajı çıkardı, ağrı arttı. Soyunma odasında da ağrısı vardı. Şu anda ağrı var, net durumunu MR sonrası göreceğiz.”

Fotoğraf: AA

“CİDDİ BİR ŞEY OLMASA SEKMEZDİ”

Kulüp doktoru Yener ince ise, “Mauro Icardi’nin durumu pazar günü yapılacak kontrollerden sonra belli olacak. Sekiyor olması can sıkıcı ama. Ciddi bir şey olmasa yürürken sekmezdi.” dedi.

YİNE REKOR KIRDI

Mauro Icardi yine yaptı yapacağını. Beşiktaş’a karşı duble yapan Arjantinli süper yıldız, ilk 11’de çıktığı üst üste 16. maçında 19. golüne ulaştı.

Bu sezonki gol sayısını da 14’e yükselten Icardi aynı zamanda adını bir kez daha tarihe yazdırdı. Tangocu, Türkiye’deki derbilerde 10. golünü attı.

8 gollü Hagi’yi geride bırakan Mauro Iardi, Galatasaray formasıyla derbilerde en çok gol atan futbolcu oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir