Dev Borsalardan Bu 4 Altcoin İçin Listeleme Müjdesi Geldi!

Çeşitli kripto para borsaları, son zamanlarda birkaç duyuru yaptı. Duyurularına göre bugün, özellikle dört altcoin için listeleme müjdesi verilmekte. İşte detaylar…

Hong Kong merkezli HashKey’den altcoin listelemesi

Hong Kong’un kripto para dünyasında yaşanan olumlu gelişmeler, bölgeyi önde gelen bir kripto para merkezi olma yolunda ilerletiyor. Son adımda, Hong Kong merkezli lisanslı bir kripto para borsası olan HashKey, profesyonel yatırımcılar için Maker’ın (MKR) listelendiğini duyurdu. MKR’nin alım satımının 24 Kasım 2023 tarihinde saat 16:00’da başlaması ve MKR/USD’nin yalnızca profesyonel yatırımcıların kullanabileceği belirlenmiş alım satım çifti olması planlanıyor. HashKey halihazırda Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USDT, Avalanche (AVAX), Chainlink (LINK), Aave (AAVE), Cosmos (ATOM) ve Lido DAO (LDO) için USD işlem çiftlerini desteklemekte.

Borsa, “Maker’ın (MKR) Hong Kong’daki lisanslı kripto varlık borsası olan HashKey Exchange’de listeleneceğini duyurmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. MKR para yatırma ve çekme işlemleri şu anda açıktır ve yatırımcılar için sorunsuz bir ticaret deneyiminin önünü açmaktadır. HashKey son haftalarda altcoin listelerini aktif olarak genişletiyor; Chainlink (LINK), Aave (AAVE), Cosmos (ATOM) ve Lido DAO (LDO) kayda değer eklemeler arasında yer alıyor.

BitMart, CoinEx’ten listeleme açıklamaları geldi

Ayrı bir gelişme olarak, bir kripto varlık platformu olan BitMart, Ark’ın (ARK) 23 Kasım 2023 tarihinde TSİ 12:00’de listelendiğini duyurdu. Açık kaynaklı, Typescript tabanlı Layer 1 blockchain protokolü olan ARK, basitlik ve verimliliği hedefliyor. BitMart’ta ARK için işlem çifti ARK/USDT olacak, para yatırma işlemleri mevcut olacak ve işlem aynı gün başlayacak.

Diğer yandan CoinEx de bir altcoin projesini listeliyor. Borsa, bugün NEOX’u listeleyerek kripto para birimi alanında dalgalar yaratıyor. NEOX/USDT için para yatırma, çekme ve Otomatik Piyasa Yapma (AMM) hizmetleri aynı gün TSİ 10:00’dan itibaren sunulmakta.

LBank, PARAGON’u listeledi

Son olarak LBank, geride kalmamak için 23 Kasım 2023 TSİ 10:00’da İnovasyon Bölgesi’nde PARAGON’u (PARAGON PAY) listeleyecek. PARAGON/USDT işlem çifti 22 Kasım 2023 tarihinde para yatırma işlemine açılacak ve işlem 23 Kasım 2023 tarihinde başlayacak, para çekme işlemleri ise 24 Kasım 2023 tarihinde başlayacak.

Bu borsalar yeni altcoin listelerini aktif olarak benimsiyor. Özellikle HashKey hakkında konuşursak, Hong Kong’un gelişen bir kripto para birimi merkezi olarak konumu giderek daha belirgin hale geliyor. Böylece dünya çapındaki profesyonel trader ve yatırımcıların dikkatini çekiyor. Önümüzdeki süreçte listelemelerin kripto paraları nasıl etkileyeceğini zaman gösterecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir